Gå til hoved-indhold

Skønheden i ufuldkommenhed

Perfekt ufuldkommen indretning med pelargonier

Ægte skønhed ligger ikke i perfektion, men i ufuldkommenhed. Denne opfattelse vinder popularitet, hvilket afspejles i forskellige interiørtendenser, såsom industriel eller vintage stil, upcycling-trenden eller det japanske æstetiske koncept wabi-sabi. Erkendelsen af, at mindre ofte er mere, og at ikke alt behøver at være pletfri, er blevet en integreret del af indretningsscenen. Genbrug af gamle genstande sparer ikke kun værdifulde ressourcer, det giver dig også mulighed for at personliggøre dit eget rum. Eksperterne hos Pelargonium for Europe (PfE) har nytænkt pelargonier med dette i tankerne. De fejrer det ufuldkomne i indretning samt skønheden i denne hårdføre og alsidige plante.

Upcyclede pelargonie vægophæng

Med en bred vifte af blomster i levende farver ser pelargonier ikke kun fantastiske i potter og altankasser, disse planter er også gode at plante i vægophæng.  Du kan skabe kreative upcyclede vægdesign og nemt pynte med pelargonier. Gamle spader er for eksempel fremragende rustikke holdere til blomsterpotter. Pelargonieblomsternes friskhed danner en attraktiv kontrast til det rustende metal og forvitrede murværk. En fantastisk funktion med nostalgisk charme!

Den upcyclede lodrette have (billede 2) blev skabt af et gammelt stakit. Fastgjort til toppen af en gammel stenmur hænger træhegnet løst ned og giver plads til potter og kurve. De er fastgjort til træstykkerne med kroge og plantet til med pelargonier og urter, der er nemme at passe. En perfekt ufuldkommen hjemmelavet vægløsning til alle, der kan lide det ukonventionelle og også værdsætter bæredygtigt havedesign.

Vægdisplayet (billede 5) er lavet af et trævindue, hvor der er fastgjort en altankasse og er en hyldest til skønheden i at skabe løsninger med genbrugsmaterialer. De friske pelargonieblomster op mod det gamle vindue skaber en levende accent mod den aldrende væg. En lyskæde viklet rundt om vinduesrammen giver stemningsfuldt lys på varme sommeraftener.

Pelargoniepotter med patina
Skrammet, plettet, med afskallet maling eller en ru, forvitret overflade: disse plantekrukker med masser af patina ser ud som om de har set bedre dage. Det er netop derfor, de har en så særlig æstetisk appel. Den nøgne væg i baggrunden og den spartanske indretning understreger den stramme charme i dette stilleben og fremhæver pelargoniernes naturlige skønhed endnu mere.

Pelargoniearrangementet til venstre fremhæver bevidst æstetikken i det ufærdige og det forbigående. Skålen i metalrammen er kun delvist dækket af mos. Skålen og rammen ser begge rustne ud og væggen er bar. Pelargoniernes sarte hvide blomster skaber en smuk accent, der står i kontrast til de barske omgivelser og det uperfekte.

Upcycled pelargoniedisplay stand
For mange møbler, for lidt plads? Intet problem. Møbler kan placeres, ikke kun ved siden af hinanden, men også oven på hinanden (billede 10). Jo mere kontrasterende møblerne er, desto mere unikt er resultatet. Dette originale udstillingsstativ, der består af tre meget forskellige borde, giver masser af plads i en lys vinterhave til pottepelargonier, der er nemme at pleje, i forskellige farver og størrelser. En frodig hængende pelargonie står stolt på det øverste bord. 

Tip: Når du vælger en placering til dit udstillingsstativ, skal du huske på, at pelargoner har brug for masser af sollys og varme for at blomstre.

 

Gengivelse er pressemateriale er gratis, krediter venligst "Pelargonium for Europe". Du kan finde yderligere oplysninger og downloade vores seneste presseindhold og fotos på www.my-geranium.com.

Pressekontakt:
Hillebro
Anna Marie Hillebro Nielsen
Mail: am@hillebro.com
Tlf.: 45 2096 0844

Tilbage