Gå til hoved-indhold

April: Månedens plante og gartneren bag

Foråret er godt i gang, og i april introduceres månedens plante af Jørgen og Bodil fra Gartneriet Thoruplund: Campanula.

Campanula Pacific Ocean® kan peppe huset eller haven op med sine delikate blomster, som ligner klokker. For at sikre, at din Campanula Pacific Ocean® trives, blomstrer fuldt ud og holder i mange år, er der her nogle gode råd til pleje og dyrkning.

Valg af placering: Placér din Campanula Pacific Ocean® et sted med delvis skygge til fuld sol. Den er velgenet mange steder i huser, i krukker, på terrassen eller blot plantet ud i haven. Den trives bedst i godt drænet jord, der ikke holder på vandet.

Vanding: Selvom Pacific Ocean® kan tåle lidt tørke, foretrækker den regelmæssig vanding. Vær forsigtig med ikke at overvande, da stillestående vand kan være skadelige.

Beskæring: Fjern visne blomster løbende for at opmuntre til ny vækst og forlænge blomstringsperioden. Efter blomstringen kan du trimme planten for at opretholde dens form og sundhed.

Gødning: En let gødning om foråret vil hjælpe med at opretholde Blue Oceans sundhed og fremme rigelig blomstring.

Overvintrende: Pacific Ocean® er en staude og generelt hårdfør, og den vil spire frem hvert forår og bringe nye glæder år efter år.

 

Ved at følge disse enkle plejetips kan du være sikker på at nyde skønheden og elegance af Campanula Pacific Ocean® i din have sæson efter sæson. Lad denne fortryllende plante bringe en bølge af glæde og ro ind i stuen eller ude i haven!

Tilbage