Gå til hoved-indhold

Velkommen på floradania.dk

Her finder du et stort udvalg af planteinspiration - fotos til download,  artikler og inspiration.

Du kan finde specifikke planter i plantedatabasenog lade dig inspirere af temaer i voresbilledbank.

 

Handelspladserne 2023

Handelspladsen er en plantefagmesse, der afholdes fire gange årligt i Odense.

Formålet med messen er at fremvise det sæsonaktuelle, danske sortiment og skabe et forum for faglig dialog mellem gartner, indkøber og kunde. Handelspladsen byder tillige med på inspiration med sæsonaktuelle planter.

Cirka 60-100 gartnerier udstiller på messen, der besøges af kunder fra både ind- og udland. Udover gartnerier er der også varierende antal brancherelaterede udstillere på Handelspladserne.

Fagmessen er ikke åben for forbrugere, men pressen er velkommen.

Læs mere

Verdensmål

Sammen om en grønnere potteplantesektor

Forsvarlig produktion og grøn udvikling fylder mere og mere i gartneribranchen.
Derfor arbejder de danske gartnerier også for en endnu grønnere potteplantesektor, hvor stadig flere tager et miljøansvar i produktionen af deres planter. Gartnerierne arbejder hver dag for at blive endnu bedre til at producere forsvarligt med miljø og mennesker for øje - og flere bidrager også til FN’s 17 Verdensmål....

Læs mere

 

Planter

Flora Danias plantedatabase er et omfattende register over planter

Databasen indeholder detaljer om hver plante, og er tiltænkt som et effektivt værktøj for alle, der ønsker at få dybdegående viden om vores planteliv. Flora Danias database er en uundværlig ressource for alle, der arbejder med eller er interesseret i botanik.

Læs mere

Billedbanken

Flora Danias billedbank er en digital samling af plante-billeder.

Den indeholder tusindvis af fotografier, som frit kan benyttes i din markedsføring eller ved anden publicering med angivelse af Floradania som kilde.

Læs mere

Artikler

Her kan du læse om branchens mange grønne historier og initiativer.

For eksemepl kan du læse om Stefan fra Hawaii Gartneriet, der producerer og sælger grønne planter, som er blevet mere og mere populære at have i hjemmet over de sidste 5 år. Grønne planter kan nemlig være en hjælp mod stress og depression, viser ny forskning. Det kan de også mærke hos Hawaii Gartneriet i Broby, hvor interessen…

Læs mere