Gå til hoved-indhold

Pelargoniekampagne 2024

Forhandler du pelargonier?

Så ta’ del i pelargoniekampagnen 2024 og få en masse gratis materiale til at promovere den skønne kultur i din markedsføring!

I samarbejde med Anna Marie Hillebro og Pelargonium for Europe byder vi her på artikler, information og inspiration med de smukke pelargonier.

POS-materiale
Pelargonium for Europes markedsføringsaktiviteter retter sig mod både forbrugeren og dem i den grønne sektor.
Der er både POS-, PR- og sociale mediekampagner, marketingtilbud og flersprogede websteder, der informerer om alt lige fra sorter, dyrkning og anvendelse af pelargonier. Disse henvender sig både til forbrugere, journalister og den grønne industri, og kan tilgås her.

Stort udvalg af billeder
Pelargonium for Europe stiller et stort udvalg af billeder til rådighed på deres hjemmeside. Billeder kan downloades og anvendes i publikationer med henvisning til Pelargonium for Europe som kilde.
Link til billedbanken

Artikler
Den sidste nye artikel om sommerens pelargonier samt fotos hertil finder du i denne dropbox.
hjemmesidenfinder du både helt nye og ældre artikler med information og inspiration om pelargonier.
 

SoMe - #
For at samle budskabet opfordrer vi dig til at anvende #pelargoniumforEurope, #pelargonium og #pelargonier i dine opslag på de sociale medier.
Mangler du inspiration til, hvordan du kan sætte fokus på dine pelargonier på sociale meder? Så ta' et kig på Pelargonium for Europes egen hjemmeside (EN), hvor du kan finde alt lige fraDIY-ideer til vidste du fakta og plejetips.

Danmark
Danmark er blandt de 22 europæiske lande hvor Pelargonium for Europe er aktiv. I Tyskland, Holland, Italien, Frankrig, Polen og Sverige understøttes markedsføringsaktiviteter af EU som en del af kampagnen "Pelargonium for Europe". Formålet er at informere om pelargoniers anvendelsesmuligheder både som indendørs- og udendørsplanter.
Pelargonium for Europe er et markedsføringsinitiativ fra europæiske geraniumforædlere Dümmen Orange, Elsner PAC, Florensis / P. van der Haak Handelskwekerij, Geranien Endisch, Selecta One og Syngenta Flowers. Læs mere om kampagnen her.


Kontakt
Ved spørgsmål til kampagnen kan Anna Marie Hillebro kontaktes på mail: am@hillebro.com eller på tlf.: +45 20 96 08 44