Pynt op til Halloween med planter

Opskriften på en sjov og festlig Halloween fest består af lige dele guf og gys. Server nem og lækker mad med græskar og pynt op med planter i herlige Halloween farver.

Halloween, den 31. oktober, kaldes også Allehelgensaften og er åndernes nat med forskrækkelige udklædninger og uhyggelige græskarlygtemænd, for gys og gru hører uvægerligt til en vellykket Halloween fest.

Halloween bordpynt med miniplanter
Skal bordet pyntes til festen er miniplanter geniale som levende bordpynt og kan i øvrigt varieres i det uendelige alt efter højtid og årstid.

Halloween går hånd i hånd med efterårets farvepalet, så tema og farver ligger lige for, når du vælger service og bordpynt.  Dæk et skønt Halloween bord i orange nuancer, og pynt op med matchende mini planter og glas. Dekorer de små plantearrangementer med ranker af vedbend (Hedera) og japanlygter (Physalis), der kan sættes på pinde og stikkes ned ved planter.

Et sjovt og festligt påfund til bordkort – og som børnene også kan deltage i – er at udhule et mini græskar, hvor der kan placeres orange mini Kalanchoe. Planten har kraftige, robuste blade, som gør, at du kan skrive navnet på gæsten direkte på bladet med tusch.

Halloween menu med græskar

Fuldend festen ved at servere mad, der matcher det øvrige. Tænk praktisk og økonomisk, brug indmaden fra græskarrene, når I laver lygtemænd, og sammensæt en Halloween menu, som på samme tid er super lækker og sund.

Tip:
Gem kernerne fra de udhulede græskar, rist dem og brug dem som velkomst-snack, mens du kan lave suppe af græskarkødet og servere som ret for gæsterne.

Downloads:
FD43_DK.rtf38 Ki

Instagram