Floradania.dk: Skab nyt liv i haven med udendørs Kalanchoe

Skab nyt liv i haven med udendørs Kalanchoe

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og hos mange betyder det tid til fornyelse ude -hvad enten det er på altanen, terrassen eller i haven. Kalanchoe egner sig fantastisk til dette formål, og det bedste af det hele er, at udendørs typerne kræver minimal pleje og vedligeholdelse.

Kalanchoe til udplantning eller outdoor Kalanchoe er en række nye spændende produkter til haver i Skandinavien, der kræver et minimum af pasning. Planterne er nøje udvalgt på baggrund af test foretaget over mere end to år, og de er specielt velegnede til at plante ud i krukker og bede. De er udvalgt således, at de kan modstå alle afskygninger af et klassisk sommervejr på de nordligere breddegrader - fra regn, blæst og skygge til fuld sol og tørke.

Nemmere bliver det ikke ...
Blomsterne trives ved temperaturer på 5-35 °C og holder derfor helt fra begyndelsen af maj, indtil den første frost sætter ind. I modsætning til mange andre sommerblomster behøver de små, visne blomster ikke nippes af. Du lader dem bare sidde, og de vil blomstre igen og igen til langt hen på efteråret.

Man kan næsten ikke tro, at det kan blive lettere, men faktisk skal outdoor Kalanchoe nærmest heller ikke vandes, for lettere udtørring mellem vandingerne er nemlig helt ideelt. Plantens robusthed gør den derfor meget velegnet til sommerhuse og andre steder, hvor man er væk i længere perioder.

Inspiration og plejetips
Inspiration om anvendelse og pasning af outdoor Kalanchoe er angivet på den beskyttende emballage, der som noget nyt også er forsynet med en QR kode, som via en SmartPhone gør det muligt at se film med plejetips samt få inspiration til haven.

For yderligere information kontakt:
Floradania Marketing A/S, tel.: +45 6592 6266, email: marketing-@-floradania.dk

Relaterede planter:

Instagram