Floradania.dk: Ny serie af vidunderlige haveroser

Ny serie af vidunderlige haveroser

En helt ny serie af haveroser står nu klar i fuld blomst til at pryde havens bede og krukker.

Our last summer

Our last summer

Looking in your eyes

From far away

Lady in red

I need you

Haveroserne er udviklet med fokus på den moderne forbruger, der blot ønsker at plante og slappe af, da det er robuste roser, der vil blomstre år efter år ved minimum af pasning. 

I serien findes der flere forskellige slags haveroser, så der er noget for enhver smag og have:

Klatrerose
Our last summer er en smuk, rosa klatrerose med skønne kraftigt duftende blomster på 12 cm. Rosen bliver op til 2 meter i højden, og blomstrer fra forår til frosten sætter ind. Rosen har vundet flere internationale priser for sin flotte blomstring, vidunderlige duft og meget store blomster.

Buketrose
Eller hvad med en fantastisk buketrose? Looking in your eyes er duftende og rigt blomstrende rose med en flot, skarp orange farve skiftende til sart abrikos. Rosen pryder i haven både sommer og vinter, hvor den står flot med smukke hyben.

Duftrose
From far away er en romantisk rose med en stor, tætfyldt Bourbon-formet blomst med en sart rosenduft er alle rosenelskeres drøm. Farven er delikat abrikos med rosa nuancer, og den har blanke blade. Den er velegnet i havens bede, solitært eller flere sammen, samt i større krukker.

Bunddækkende rose
Mens en rød bunddækkende rose er et sjældent syn, vil en flot rød rose som Lady in red lyse op i bedet på lang afstand og pynte med sin mellemstore, halvfyldte blomst og den lette duft. Rosen kan også anvendes som en hængende rose i en ampel, hvor de lange grene fyldt med blomster vil være skøn på sommerterrassen. 

Romantisk rose
En dejlig romantisk lyserød rose kan man aldrig få nok af i haven. I need you kan anvendes både solitært eller som bunddækkende i havens bede, hvor den blomstrer fra tidlig forår, til frosten sætter ind.

Tips til pasning og pleje af haverose

·         Roser skal altid plantes i en god og veldrænet jord på et lyst og luftigt sted

·         Jorden skal vandes godt igennem efter plantning, så rødderne kan få godt fat

·         Giv roserne gødning 4 gange i vækstsæsonen

·         Beskæring foretages i marts/april, når den værste fare for nattefrost er ovre

For yderligere information kontakt:
Floradania Marketing A/S, tel.: +45 6592 6266, email: marketing@floradania.dk

Instagram