Floradania.dk: Harmonisk ferietid med planter

Harmonisk ferietid med planter

Potteplanter skaber liv i og omkring huset, og kan det kombineres med ferie og tid til dig selv, er det en ren win-win. For der findes planter, der kræver så lidt pasning, at de stort set kan klare sig igennem en ferie

Som et ekstra plus er de grønne skabninger med til at skabe et rart og frisk indeklima, som vil møde dig, når du kommer frisk og veludhvilet hjem fra ferien.

Harmony
Harmony er navnet på en ny og moderig serie af keramikpotter med grønne holdbare planter som fx sukkulenter til sommersæsonen 2015, der netop opfylder de behov.

Serien henvender den sig til moderne forbrugere, der gerne vil have naturlighed og velvære ind i hjemmet og samtidig have mulighed for at stresse af i kortere eller længere tid.

Harmony er således også oplagt til sommerboligen, da planterne er langtidsholdbare grønne planter, som jo netop tåler, at husets beboere er væk i længere perioder.

Dream on ...
Så hvis du har valgt at bo samme med nemme planter, bremser deres trivsel på ingen måde dine hedeste feriedrømme.

Billedtekst:
Harmony-serien omfatter både magnetpotter til at hænge på metallåger og -skinner samt smarte skjulere i forskellige størrelser.

For yderligere information kontakt:
Floradania Marketing A/S, tel.: +45 6592 6266, email: marketing@floradania.dk

Relaterede planter:

Instagram