Floradania.dk: Grøn fridag i en travl hverdag

Grøn fridag i en travl hverdag

Harmony er navnet på en ny og moderig serie af keramikpotter med grønne holdbare planter til sommersæsonen 2015. Serien henvender sig til moderne forbrugere, der gerne vil have naturlighed og velvære ind i hjemmet og samtidig have mulighed for at stresse af

Digital detox med god samvittighed
Der ligger stor signalværdi i navnet på produktet, Harmony, som vidner om, at det er helt i orden at snuppe en digital detox og kun tænke på dig selv og dine behov.

Så træk stikket ud og stress af på ferien ved stranden, i skoven eller på spa-opholdet. Harmony passer sig selv imens, og der er helt styr på hyggen og stemningen, når du kommer tilbage, fordi planterne er så nemme at passe.


Flere størrelser
Serien er kendetegnet ved nedtonede og varme pastelfarver, mens det harmoniske udtryk understreges af potternes forskellige overflade.

Potterne findes i 6, 9 og 11 cm i diameter og som duo-løsning til miniplanter. Serien omfatter også en dekoration med et mix af grønne planter med pyntesten samt en magnetpotter i fire forskellige farver.

Fakta:
De anvendte planter til Harmony er Hoya Compacta, Hoya Australis, sukkulenter, mens et mix af følgende grønne mini-planter er anvendt i magnetpotten:

Pilea depressa
Pilea glauca ‘greyzy’
Senecio 'Himalaya'
Mini Senecio Zagro

For yderligere information kontakt:
Floradania Marketing A/S, tel.: +45 6592 6266, email: marketing-@-floradania.dk

Instagram