Floradania.dk: Få modetrenden ind i boligen

Få modetrenden ind i boligen

Sweet Sin er en plantetrend, der på overfladen er feminin, nydelig og romantisk, mens det underliggende tema rummer et konstant syndigt og overraskende twist

Yndigt og syndigt. Råt og romantisk
Generelt er det vigtigste i Sweet Sin at sammensætte elementer af både det yndige og det syndige. I interiør twistes de blide og bløde former med rå og mørkere detaljer. Det kan eksempelvis være et overraskende element i indretningen eller sammensætning af kontrastfyldte materialer.

Sweet Sin overrasker med en nydelig, make-up inspireret farveskala, der har underliggende rebelske toner og egner sig i forhold til vinterens planteindkøb til kvinden, der vil forny den romantiske og feminine indretning ved at tilføje rå og kantede detaljer.

Den hvide farve og de pudrede make-up-farver i fine blomster kan gøres rå ved at tilføre punk inspirerede elementer som nitter og kæder ved stylingen. Der kan også anvendes stikkende naturmaterialer eller blade fra stikkende grønne planter i stylingen.

Effekten kan også skabes ved underlag, der har den stikkende effekt i udformningen. De stikkende grønne planter gøres mere romantiske med styling i organiske underlag med bløde linjer og mere lette materialer.

Udtrykket med de rå og kantede detaljer ses ikke kun i boligindretningen, men også i modeverdenen i både tøj og accessories.

Downloads:
floradania_44.rtf34 Ki

Instagram