Støt Brysterne med en pink fynsk rose

Det fynske gartneri Rosa Danica, der hvert år producerer over 20 millioner potteplanter, går ind i Støt Brysterne-kampagnen for at støtte Kræftens Bekæmpelses arbejde med brystkræft inden for forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Årets Støt Brysterne-kampagne begynder 14. september og kulminerer 4. oktober med en lyserød lørdag, hvor der overalt i landet afholdes forskellige lyserøde events. Kampagnen løber hele oktober, der er den internationale brystkræftmåned.

I fjor samlede Støt Brysterne-kampagnen knap 12 millioner kroner ind til kampen mod brystkræft, der hvert år rammer omkring 4.500 kvinder.

Det fynske gartneris bidrag til kampagnen er kr. 1,50 for hver solgt pink Kordana®-potterose svøbt i lyserødt papir. Gartneriet har på forhånd sagt god for en donation på kr. 200.000 til Kræftens Bekæmpelse.

Rosa Danica, der i 1987 blev etableret af Lis og Torben Moth, er et af Danmarks største gartnerier med omkring 170.000 kvadratmeter væksthuse. Gartneriet, der beskæftiger 160 medarbejdere, producerer potteplanter af høj kvalitet og under hensynstagen til miljøet. Blandt andet bekæmpes skadedyr biologisk, ligesom gartneriet gør brug af regnvand og recirkulerer både vandingsvand og gødning.

Vi har valgt at støtte Kræftens Bekæmpelse, fordi vi gerne vil støtte en god sag. Vi er sikre på, at vore pink potteroser egner sig fortrinligt til Støt Brysterne-kampagnen, da de signalerer optimisme, kvindelighed, skønhed og liv, siger Lis Moth.

For yderligere oplysninger kontakt:
Salgschef Henrik Boeriths
Mobil: 2128 0853
Email: hb-@-rosa-danica.dk(Ovenstående er en brugerbetalt pressemeddelelse)

Relaterede planter:

Instagram