Floradania.dk: Hang til forår

Hang til forår

Viola og vår er to sider af samme sag, og selv om jorden endnu er hård og kold, kan du sagtens fylde krukkerne med dejlige forårsblomster og byde foråret velkommen

Viola x wittrockiana

Viola x wittrockiana

Viola x wittrockiana

Med sine blomster i stærke, klare farver er Viola eller stedmoderblomster en rigtig humørbombe i forårets krukker. Stedmoderblomster dækker over en bred vifte af tidlige udplantningsplanter, som hvert år udvides med nye spændende farver til glæde for forbrugerne.

Violer til enhver lejlighed
Den mest kendte er nok den storblomstrede haveviol, Viola x wittrockiana, der blomstrer fra marts til juni og trives fortrinligt i fuld sol. Med sit righoldige udvalg af spændende farvekombinationer byder den på et utal af muligheder for at lave små forårsscenarier i krukker og altankasser. Alt er muligt lige fra klare, rene farvegrupper til afdæmpede tone-i-tone arrangementer.

Forår på trappen
Indsatsen er lille, men forandringen stor, når indgangspartiet får følgeskab af de dejlige forårsbebudere i friske, klare farver.

Forår i spandevis
Placer dit Viola-forårsarrangement, så du kan nyde det både ude og inde. Frisk op i altankassen, eller lav et dejligt fad med Viola til havebordet, som du kan glæde dig over, når du kigger ud i haven. Understreg Violas klare farver med farvede spande, som gør udsigten indefra endnu mere farverig.

For yderligere information kontakt:
Floradania Marketing A/S, tel.: +45 6592 6266, email: marketing-@-floradania.dk

Relaterede planter:

Instagram