Floradania.dk: Frisk salat ved hånden sommer og vinter

Frisk salat ved hånden sommer og vinter

Knasende sprød salat i vindueskarmen eller på køkkenbordet lige til at plukke af og spise. Nyt salatprodukt gør nemt og lækkert at leve sundt hele året rundt

Sprød, sund og lækker
Det er en fornøjelse at sætte tænderne i en frisksmurt sandwich eller hurtig håndmad med helt friske salatblade, og oplevelsen bliver ikke mindre af, at det nu rent faktisk er super nemt at have med at gøre. Med salat i potte kan du først glæde dig over det indbydende syn for derefter at nyde smagen af den knasende sprøde salat.

Sortimentet skifter
Det nye produkt er nøje udvalgt efter, hvilke typer salat der trives bedst og holder længst med den skiftende lysmængde, som vi har på de nordligere breddegrader. På den måde opnås et skiftende sortiment hen over året samt maksimal holdbarhed – også når potten står mørkt, som det vil være tilfældet i vinterhalvåret.

Friskplukket salat lige ved hånden
I sommerhalvåret er der uendelig mange anvendelsesmuligheder – placer fx salaten på terrassen eller altanen, i havens krukker eller direkte på bordet. Lad den indgå i udekøkkenet, eller tag den sågar med i picnic-kurven.

Når du kun plukker det, du har brug for pr. gang, holder resten af salatplanten sig frisk, og hvis du nipper af salaten fra neden, vil den blive ved at skyde i op til flere måneder. Hav gerne flere typer i brug ad gangen, så kan du altid mikse en varieret og indbydende salat.

Funktionel og dekorativ
Salat i potte er dekorativ i sig selv eller sammen med de øvrige krydderurter og grønsager. Lad den blive en fast del af bordopdækningen ved hverdagsmåltiderne, eller brug den som utraditionel, spiselig bordpynt ved festlige anledninger. Alt er muligt – og lige ved hånden.

Salat i potter forhandles i havecentre landet over.

Tip:
Salat i potte skal have godt med vand, så sørg for at der er vand i bunden af skjuleren.

Billedtekst: Med salat i potter er det en leg at leve sundt og grønt
Billedtekst: Frisk salat til udekøkkenet er oplagt i sommermånederne
Billedtekst: ”Nyd synet, pluk og spis”!

For yderligere information kontakt:
Floradania Marketing A/S, tel.: +45 6592 6266, email: marketing@floradania.dk.

Relaterede planter:

Instagram