Floradania.dk: Inspiration
Aktuelle messer
Plantedatabasen
Aktuelt

Inspiration

Bliv inspireret af de næsten 8000 billeder i vores billedbank, hvor du bl.a. kan søge efter tema, farve og sæson. Find også vores mange artikler, hvor du f.eks. kan hente inspiration om anvendelsen af planter i indretningen, i krukker, til højtider og meget mere. Du kan også læse om månedens plante og se forskellige specialkulturer.

I Billedbanken kan du søge på tema, farve og sæson. Vælg et eller flere parametre, og aktiver søgningen. De viste billeder vil henvise til en plante, som linker direkte over i Plantedatabasen, der indeholder pasningsvejledning.

Alle billederne kan downloades i høj kvalitet og frit benyttes til anden publicering med angivelse af Floradania som kilde. Har du spørgsmål til anvendelse af billederne så kontakt os gerne.

Her kan du læse artikler om sæsonens tips og tricks til, hvordan du kan brugere potteplanter i din indretning - både i haven, på altanen og i hjemmet. 
Du kan også blive meget klogere på, hvordan du skal passe dine planter, og hvad de egentlig kan og har af betydning for dit hjem og dit helbred.

Instagram