Floradania.dk: Virtuel Vinter 2020

Velkommen til vinterens Virtuelle Handelsplads

Floradania Marketing har fornøjelsen af på vegne af branchen at byde velkommen til den første virtuelle Handelsplads, hvor det er muligt at besigtige julens og vinterens sortiment!

Den Virtuelle Handelsplads kan tilgås fra mobile enheder og computere

Hvad bliver udstillet?
På udstillingen udstilles de sæsonaktuelle potteplanter og koncepter, der er tilgængelige i gartnerierne de næste måneder.

Hvordan navigerer jeg rundt?
Way-points: Det er muligt at se Handelspladsen ved at bevæge sig ’browsende’ rundt – klik blot på de hvide Way-points (cirkler) på gulvet og man bevæger sig rundt i hallen.

Blå spots: Ved at klikke de blå navigationspunkter popper et vindue op med et udsnit af planterne på standen med tilhørende link til foto af planten. Enkelte stande har ikke fotohenvisninger. (Bemærk: Billedet åbner op i et nyt browser-vindue. Luk det pågældende vindue, når man skal retur til den virtuelle udstilling.)

Røde spots: De røde navigationspunkter indeholder kontaktoplysninger på de enkelte gartnerier, så man kan kontakte disse for nærmere information om planterne. 

Floorplan: Er man ikke til at browse rundt, kan man også vælge ikonet nederst i venstre hjørne på skærmen, der hedder ”View Floor Plan”. Så får man et overblik over alle udstillerne – klik på udstillernavnet, og straks er man nede i udstillingen hos den pågældende udstiller!

Hvordan finder jeg yderligere informationer om planterne?
De røde navigationspunkter indeholder kontaktoplysninger på de enkelte gartnerier, som kan kontaktes for yderligere information om planterne.

Hvilket sprog vil den virtuelle Handelsplads være på?
Den virtuelle Handelsplads er i første omgang udelukkende tilgængelig på engelsk.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ønsker at købe planterne?
Ønsker man at købe planterne, kan man blot henvende sig til det salgsselskab, som man allerede køber sine planter hos. Har man ikke allerede en leverandør, kan man kontakte gartneren, der kan være behjælpelig med en henvisning.

Hvis man har yderligere spørgsmål?
Er man velkommen til at kontakte Floradania Marketing på marketing-@-floradania.dk .