FORÅRETS HANDELSPLADS AFLYST!

Bestyrelsen i Flora Dania har efter grundige overvejelser besluttet, at Handelspladsen i næste uge aflyses grundet smittefaren ifm. COVID-19.

Aflysningen sker for at minimere risikoen for smitte i hele forsyningskæden i den danske branche og dermed minimere risikoen for at blive ramt af karantæner og/eller sygemeldinger her op til den forestående forårssæson. At kunne levere de danske varer over de kommende måneder har vores største prioritet samtidig med vores medlemmers, deres medarbejdere og vores kunders helbred.

Vi håber på jeres forståelse, og minder om at næste Handelsplads finder sted i juni 2020.

Handelspladsen for Potteplanter

Handelspladsen er en plantefagmesse, der afholdes fire gange årligt i Odense.

Formålet med messen er at fremvise det sæsonaktuelle, danske sortiment og skabe et forum for faglig dialog mellem gartner, indkøber og kunde. Handelspladsen byder tillige med på inspirationmed sæsonaktuelle planter.

Cirka 100 gartnerier deltager, og messen besøges af kunder fra både ind- og udland. Udover gartnerier er der også varierende antal brancherelaterede udstillere på Handelspladserne.

 

Da det er en fagmesse, er den ikke åben for forbrugere. Pressen er velkommen.

Åbningstider for 2-dags-messer
1. dag kl. 9.00-17.00
2. dag kl. 9.00-15.00

Åbningstid for éndags-messer
Kl. 9.00-17.00

Tirsdag - åbent for sælgere
Dagen før Handelspladsen åbner, er der åbent for sælgere fra de danske salgsselskaber kl. 15-17, så de kan få et overblik over udbuddet inden Handelspladsen åbner om onsdagen.

Ny Adresse:
Handelspladsen finder sted på Logistikvej 25A, 5250 Odense SV.

Ønsker du yderligere information omkring Handelspladsen, kan du kontakte:

Benny Vernstrøm Thomsen +45 4016 7124


Tilbage til messer og udstillinger

 

 

Messegallerier