Floradania.dk: Bæredygtighedsworkshop

Kom godt i gang med din bæredygtighedsstrategi

Tilmeld dig her

Forsvarlig produktion, miljø, klima og bæredygtighed er på alles læber. Det gælder særligt politikernes, i nogen grad forbrugernes og i høj grad også virksomhedernes.
For de virksomheder, der formår at få det ud over læberne, ned på tegnebrættet og gøre det til en del af deres DNA, er der ikke bare besparelser men også rigtig god reklame at hente.

Vil du i gang med din bæredygtighedsstrategi? Vil du gerne lægge en konkret handleplan for, hvordan din virksomhed bliver endnu grønnere?
Så deltag i Flora Danias bæredygtighedsworkshop d. 14. december fra 12.00-16.00 på Hvidkærvej 29, 5250 Odense.

12.00 – frokost
12.30 – workshop
14.30 – kaffe og kage
14.45 – workshop
16.00 – tak for i dag

Hvad skal der ske på workshoppen

  • Analysearbejde: Først udarbejdes der en analyse for at kortlægge egne interessenter og væsentlige fokusområder med bæredygtighed for øje
  • GAP: Vi arbejder videre med fokusområderne og laver en mindre GAP-analyse for at fastsætte jeres ambitionsniveauet
  • Mål: Med ambitionsniveauet på plads udformes og formuleres målsætninger, og der udformes en handlingsplan, der kan arbejdes ud fra fremadrettet
  • Øvelse: Kortlægning og udvælgelse af dit gartneris arbejde med Verdensmålene 

 Workshoppen er lavet i samarbejde med Green Network, der har mere end 25 års erfaring med forretningsfokuseret samfundsansvar (CSR). De er en af Danmarks førende udbydere  af viden, udvikling og træning i CSR- og bæredygtighedsprocesser hos danske virksomheder. 

*Arrangementet er for alle medlemmer af Dansk Gartneri.

Instagram