Floradania.dk: Vanvittige overraskelser på Valentinsdag

Vanvittige overraskelser på Valentinsdag

Overrask kæresten på Valentinsdag i år, og gør noget helt nyt og anderledes, der kan symbolisere den store kærlighed på en dejlig, personlig måde.

En stor overraskelse
Du kan fx vælge en flot, større plante, der kan pynte i lang tid og samtidig være en skulptur i boligen. Klatreplanter er populære i indretningen for tiden og uransagelige som kærlighedens veje, når de søger mod lyset. Nogle klatreplanter bindes på grene, så de danner pyramider. Glæd din udkårne med en kæmpe, duftende Jasmin, så er der ingen tvivl om, hvor højt du sætter ham eller hende.

Et fad med skønne røde roser
Kærlighed i overmål som overdådighed af blomster og duft kan overbringes i et fad plantet til med masser af roser til din elskede på Valentinsdag. Røde roser symboliserer kærlighed, men blomster i modtagerens favoritfarve kan også blive en succes.  Er du i tvivl, er et fad blandet med alle slags glade farver et sikkert valg, og overdådighedseffekten er der stadig.

Romantisk overraskelse
Er tiden knap til den lidt anderledes overraskelse, så tag flere rosenplanter med hjem, og tag din kæreste på sengen. Klip rosenhovederne af, og pynt sengetæppet med de fine roser.

Blomsterhovederne fra roser og de små blomsterhoveder fra de dobbelte brændende kærlighed (Kalanchoe) er også nemme at sætte på snor og kan formes som et hjerte og placeres på hovedpuden. En velvalgt blomstergestus på Valentinsdag kan gøre resten af året vanvittigt vellykket!

Forslag til planter på Valentinsdag:
Jasmin
Roser
Kalanchoe
Orkidée

Faktaboks:
Munken Valentinus blev forfulgt af den romerske kejser i det tredje århundredes Italien, fordi han viede unge elskende og efterfølgende gav dem blomster fra klosterhaven. Valentinus måtte lide martyrdøden men gav samtidig liv til en af de smukkeste traditioner, vi har. Den 14. februar, der blev Valentinus’ dødsdag, markeres over store dele af verden ved, at man sender en blomsterhilsen til den, man holder af.


Instagram