Floradania.dk: Spændende planteoplevelser på Odense Blomsterfestival

Spændende planteoplevelser på Odense Blomsterfestival

Sommerens musikfestivaler og rockkoncerter synger på sidste vers. Høresansen har kørt på overtid, og vi trænger nu til at få de andre sanser stimuleret. Blomster appellerer til både syns-/lugte- og følesansen, så hvil ørerne lidt, mens du genopretter balancen med skønne planteoplevelser.

Den danske sensommer byder på en række blomsterfestivaler rundt om i landet, der alle giver grobund for spændende sanseoplevelser for hele familien.

Kinas kulturskatte i Odense
Den største og mest kendte, Odense Blomsterfestival, der i år har "Kinas kulturskatte" som tema, vil i dagene 18.-21. august omdanne landets tredjestørste by til et kinesisk miniature-univers skabt af fantasifulde planteskulpturer og figurer og vil uden tvivl vække begejstring hos de mange, der gæster byen i anledning af blomsterfestivalen.

Desuden vil det være muligt at få en snak med nogle af de udstillende gartnere på standene rundt om i byen og dermed få de bedste tips til pasning og pleje af de pågældende planter.

Der vil også være idéer til haven at få, da planteskoleejere og anlægsgartnere præsenterer kinesisk inspirerede haveområder.

Planter og livsstil
Der opleves en stigende interesse for boligen fra forbrugernes side, og ud over at være en naturlig del af indretningen, er blomster og plantearrangementer samtidig med til at skabe et sundt indeklima.

Foruden oppyntningen af Odenses gader og pladser byder festivalen også på en livsstilsudstilling på byens rådhus, hvor publikum har mulighed for at blive livsstilstestet og ad den vej blive inspireret til nye og spændende anvendelsesmuligheder med planter, der matcher ens type og bolig.

Royal åbning
Blomsterfestivalen åbnes i år af Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie, der netop på Rosenfestivalen i Bogense har navngivet en ny rose "Prinsesse Marie", som hun og gemalen Prins Joachim fik i bryllupsgave.

Se hele programmet for Odense Blomsterfestival på www.blomsterfestival.dk

Downloads:
FD33_DK.rtf34 Ki

Instagram