Floradania.dk: Roser til alle tider

Roser til alle tider

Roserne er uundværlige, når der skal pyntes op ude eller inde, og når stemningen skal signalere romantik og kærlighed

Roser har alle dage været populære potteplanter på grund af deres romantiske udtryk, mangfoldighed i farver og mange anvendelsesmuligheder, når det gælder både hverdag og fest. Og med den løbende produktudvikling sker der hele tiden fornyelser og forbedringer i såvel farveskalaen som kvaliteten og holdbarheden på planterne.

Potterosen har den fordel, at den ikke blot kan bruges indendørs som stueplante, men også er velegnet til udplantning, når temperaturen tillader det.

Gyldent boost til boligen
Farvespektret inden for roser udvides hele tiden med nye og mere farvestærke sorter. Lige nu hitter gul og gyldne nuancer samt orange og pink og er et festligt og frisk boost til indretningen i sommermånederne. Derudover kan man også få flerfarvede roser, som igen er et resultat af højt avanceret produktudvikling og nytænkning.

Behandles som en diva
Selv om de nye sorter er mere holdbare, skal roser alligevel behandles som sarte og yndefulde væsner. De tåler fx ikke udtørring og skal vandes jævnligt – helst i underskålen, så de drikker i deres eget tempo. Som enhver anden diva bryder de sig ikke om at få våde fødder, hvorfor overvanding er no go.

Relaterede planter:

Instagram