Floradania.dk: Roser: Nemt og hurtigt til krukkerne

Roser: Nemt og hurtigt til krukkerne

Mens de fleste holder af at omgive sig med farverige krukker og altankasser, er det kun de færreste af os, der har tid til at gå ”all in” og gøre det hele fra bunden

Lige ved indgangen til den helt store udplantningssæson får det kæmpe udvalg af skønne roser for alvor forårsfornemmelserne frem, og lysten til at fylde krukker og bede med hele farvepaletten melder sig spontant.

I en travl hverdag kan det dog være svært at finde tid til det hele, hvad der måske kan holde nogle lidt tilbage.

Krukkeklare roser
Heldigvis findes der et stort udvalg af roser til udplantning i brugervenlige udformninger, der betyder, at der ikke behøver være så langt fra tanke til handling. Lige nu kan du fx finde store, lækre roser i potter, der måler helt op til 23 cm i diameter, i rød, pink, hvid og gul – lige til at putte i indkøbskurven og placere i en krukke, når du kommer hjem.

Nemt og hurtigt forår
På næsten ingen tid kan du skabe et helt festfyrværkeri af farver, eller du kan holde dig til ensfarvede arrangementer. Det er helt op til dig, og uanset hvad du bestemmer dig for, er det bare at tage roserne ud af indpakningen og sætte dem ned i den krukke, balje eller potte, der passer til dine ønsker. Nemmere kan det ikke være.

S
tart op nu
Du kan allerede nu starte krukkerne op i udestuen og drivhuset. Roserne kan naturligvis også nydes i det fri, blot du sørger for, de ikke udsættes for nattefrost – evt. ved at trække krukkerne ind under udhænget på taget eller dække dem over.

Billedtekst: De store potteroser gør det nemt og hurtigt at forvandle boligen til en rekreativ oase.

Relaterede planter:

Instagram