Floradania.dk: Økologiske danske roser vinder fornem pris i Holland

Økologiske danske roser vinder fornem pris i Holland

Stor hæder til dansk gartner, der vinder den fornemme presse pris på den internationale plantefagmesse Plantarium i Holland.

Rosa & Harley Eskelund

Plant’n’Relax® Bio Tube

Blandt Hollandsk indleverede produkter i massevis kunne danske Rosa og Harley Eskelund med stolthed træde op på podiet og modtage den prestigefyldte presse pris, uddelt af en repræsentant fra den samlede internationale fagpresse.

Med produktet Plant’n’Relax® Bio Tube viste de danske gartnere sig endnu engang at være banebrydende i udviklingen af nye produkter, der har stor kommerciel værdi, og der var enorm stor interesse for produktet på messen fra både producenter, forhandlere, journalister og slutforbrugere.

Plant’n’Relax® Bio Tube er økologisk dyrkede haveroser, der er pakket i en eksklusiv salgsfremmende emballage, der er meget nem at håndtere for både forhandler og kunde. I røret medfølger der en pakke økologisk gødning, som kunden skal tilføre ved plantning. Lettere har det aldrig været før at købe haveroser. Roserne er nemme at have med hjem i tasken og lette at plante sammen med den medfølgende økologiske gødning.

Plant’n’Relax® Bio Tube er meget velegnet til salg via online webshops, men også en flot gaveartikel, som mange havecentre og indkøbere fra eksklusive blomster butikker allerede viser stor interesse for.

På den internationale plantefagmesse Plantarium i Holland vandt Rosa og Harley Eskelund også en flot sølvmedalje for potterosen Roses Forever® Maasland Gold™, samt en bronze medalje for haverosen Plant’n’Relax® From far away™.

”Jeg er glad og stolt over den store ære at vinde disse priser midt i hjertet af Holland, og jeg glæder mig over den enorme begejstring kunderne viser for vores produkter, der er udviklet i Danmark. Vi har nu sikret os licensaftaler på dyrkning af vores roser i både Danmark, Holland, Japan og flere andre lande”, siger en glad Rosa Eskelund.

Læs mere om Rosas roser på www.roses-forever.com(Ovenstående er en brugerbetalt pressemeddelelse)

Relaterede planter:

Instagram