Floradania.dk: Heftig Halloween ude og inde

Heftig Halloween ude og inde

Efterårets farvepalet er den perfekte kulisse for en herlig Halloween-fest med familie og venner. Twist gyset med noget grønt og ægte og brug planter i udsmykningen

Lad festlighederne starte ved indgangsdøren, hvor skønne Halloween-arrangementer med  fx Kalanchoe og Solanum, Hebe og Capsicum flankeret af lygter og pyntegræskar hilser gæsterne velkommen.

Byd den rare naturstemning indenfor, og brug ligeledes planter til at pynte op med inde i huset. Og det behøver ikke kun være lige op til selve festen, for planter har den fordel, at de holder og kan fastholde hyggen og stemningen i lang tid.

Lav et Halloween-hjørne
Indret fx et hyggeligt Halloween-hjørne i børnehøjde, hvor de mindste kan sidde og nørkle i selskab med planter anvendt på nye og sjove måder. Placer potter med Kalanchoe og Cyclamen i flettede kurve med hank og hæng dem op på knagerækken og lav små fine arrangementer med Capsicum i flotte farver.

Bordpynt med miniplanter
Bordpynt er en vigtig del af fest og skal afspejle både anledning, årstid og stemning. Miniplanter er perfekte til formålet og kan bruges på utallige måder både som arrangementer og enkeltvis som en sød, personlig hilsen ved hver kuvert.  

Anbring fx en orange mini-Chrysanthemum på tallerknen, og pynt med Physalis, japanlygter, og gule bær. Det er hurtigt og nemt og meget dekorativt.

Et fad med forskellige miniplanter i orange nuancer, som fx roser, Kalanchoe og Solanum er en smuk og elegant borddekoration. Pynt med grønne og orange pyntegræskar mellem planterne.

Hoved på et fad
Du kan også lade græskartemaet, der knytter sig til Halloween, være udgangspunktet for borddekorationen og plante orange Solanum i et udhulet græskarhoved. Arranger det på et fad, evt. af sølv, og pynt med æbler, pærer eller anden frisk frugt fra haven samt afklippede Capsicum-frugter.

Lad dig inspirere af de mange planteidéer, og gør din Halloween-fest til noget helt specielt!

Downloads:
floradania_41.rtf45 Ki

Instagram