Floradania.dk: Happy Hour med farverige løgblomster

Happy Hour med farverige løgblomster

Løgblomster i potter og fade er en herlig forårscocktail, der bobler af liv, glæde og positiv energi, og gør alle døgnets lyse timer til Happy Hour

Den store alsidighed i løgblomsters form, farve og størrelse kan gøre én helt beruset samtidig med, at det giver rig mulighed for at blande lige netop den cocktail, der passer til din smag.

Omgivet af dejlige krukker og potter med løgblomster kan det være svært at gå indenfor, når det regner eller forårsvinden bliver for skarp udenfor. Men du behøver ikke at undvære synet af de dejlige forårsbebudere, for hvis blot du placerer dem strategisk, kan du nyde synet indefra lige indtil, det bliver mørkt.

Sprudlende kasse og farvede spande
Lav fx en sprudlende kasse med løgblomster såsom tulipaner og narcisser, og stil den på havebordet på terrassen, så arrangementet kan ses indefra.

Forskellige potter i blandede farver sat sammen er ligeledes med til at understrege forårsstemningen i uderummet og forskønne udsigten indefra. Prøv fx at kombinere perlehyancinter, krokus og iris eller mere afstemte farver såsom vibeæg, iris og krokus.

Du kan også placere en gruppe af mindre perlehyancinter eller blandet med narcisser i lerpotter på et større zinkfad, som tilfører hele arrangementet et smart og enkelt udtryk.

Happy Hour i haven
Hvis løgarrangementet placeres på et hyggeligt hjørne af terrassen, kan du pakket ind i et lunt tæppe nyde din Happy Hour live i dejligt selskab med løgblomsterne, fuglene og forårsluften.

U
dbuddet af løgblomster er særlig stort netop nu og fås i stort set alle supermarkeder samt havecentre, der har et større og anderledes sortiment,

Læs mere om løgblomster på www.logblomster.dk

Downloads:

Instagram