Floradania.dk: Forårshilsen ved fordøren

Forårshilsen ved fordøren

Frisk, frodig eller formel … Lad farver og stil på krukken ved fordøren slå tonen an og være en lille fortælling om husets beboere og deres personlighed

Form og stil på krukke eller underlag udgør en stor del af budskabet, når du byder våren velkommen ved fordøren med farveglade forårsbebudere.

Violas mangfoldighed
Viola eller stedmoder er et sikkert tegn på forårets komme, og lige nu pryder de mange forskelligartede Viola-typer og farver butiksbilledet, så det kribler helt ud i fingerspidserne for at komme i gang med at plante forår derhjemme.

Med det brede udvalg kan du være sikker på at finde det perfekte plantematch til lige præcis den stemning og stil, du gerne vil signalere ved din fordør.

Frisk og moderne med pangfarver
En frisk og moderne stil vil ofte afspejles i frække pangfarver, som giver flot modspil og understreger de naturlige farver på blomsterne.

Romantik og kant
Den romantiske type vil tit vælge krukker med runde og bløde former, som formidler et frodigt og feminint udtryk, mens minimalisten typisk foretrækker en mere kubistisk og formel stil, der giver kant og karakter til forårsarrangementet.

Så find den eller de krukker, du synes passer bedst til dig og din stil, og giv fortrappen et personligt forårstwist.

Fakta:

Latinsk navn

Populærnavn

Placering

Pasning

Viola x wittrockiana

Havestedmoder

Ude

Holdes fugtig, trives bedst på lys placering. Tåler ikke direkte sol.

Viola cornuta

Hornviol

Ude

Holdes fugtig, trives bedst på lys placering. Tåler ikke direkte sol. Vinterhårdfør.

Viola odorata

Martsviol

Ude/inde

Holdes fugtig, trives bedst i direkte sol. Vinterhårdfør.

Downloads:
floradania_dk_09_2013.rtf49 Ki

Instagram