Floradania.dk: Fest løs med løgblomster i krukker og bede

Fest løs med løgblomster i krukker og bede

Som dagene tager til i længde, og temperaturen støt og roligt stiger, vokser længslen efter farver, liv og frodighed. Pep krukkerne op med friske løgblomster, og gør overgangen til sommertidens blomsterflor farverig og festlig

Hyacinthus, Iris

Dejlige løgblomster

Narcissus

Tulipa

Hyacinthus, Fritillaria, Narcissus

Når du vækkes af fuglekvidder, og det stadig er lyst, når du kommer hjem, er det sikre tegn på, at foråret er på vej, og vi går en skøn tid i møde.

Men det kan være svært at vente på, at naturen for alvor vågner op til dåd, så hvorfor ikke forkorte ventetiden og fylde krukkerne op med skønne løgblomster?

Skab din egen hverdagsfest
Løgblomster ligger lige til højrebenet, når det handler om at forvandle krukkerne i haven til en sprudlende og farverig forårsfest, som du kan deltage i alle døgnets lyse timer.

Inviter gerne dem alle sammen fra det brede sortiment af løgblomster med: krokus, iris, perlehyacinter, tulipaner og vibeæg. For ikke snakke om narcissene, som man naturligvis ikke kan komme udenom med de mange højtider, foråret byder på.

Lav et sart og yndigt forårsarrangement og plant krokus, vibeæg, hyacint, perlehyacint og iris i zinkfad.

Selskab til krukkerne
Mens løgblomsterne i krukkerne er med til at skabe fest og farver her og nu, kan du også vælge at integrere de festlige indslag i havens flerårige buske og vækster, som efterhånden springer ud og gør krukkerne med selskab.

Løgblomster lodret og vandret
I takt med at flere og flere får øjnene op for glæden ved at omgive sig med planter også på mindre arealer som fx altaner og gårdhaver, stiger kreativiteten, når det gælder om at udnytte pladsen. Derfor suppleres de gængse altankasser nu også med opfindsomme og dekorative løsninger, hvor løgblomsterne hænges op som her, hvor tête-à-tête, hyacinter og vibeæg supplerer hinanden i farver og form.

Billedtekst: Skab liv og glade dage i krukker og bede med farverige løgblomster

Billedtekst: Lad krukkeløsningen indgå i de eksisterende planter og buske

Billedtekst: Narcisser er selvskrevne til forårsfest i krukkerne

Læs mere om løgblomster på www.logblomster.dk

Instagram