Floradania.dk: En rose er en rose er en rose …

En rose er en rose er en rose …

Når det handler om morsdag, kunne det berømte citat meget passende omskrives til ”en rose er mere en rose”, for roser er ikke bare blomster, de er følelser, kærlighed og, romantik

Roser er hjertets sprog
Kun få blomster fortæller modtager det samme som rosen, som gennem tiderne har lagt krop til utallige fortolkninger af kærlighedens mange facetter – hvem husker fx ikke Den lille prins, hvis rose var en metafor for kærlighed, længsel og hengivenhed?

Ingen morsdag uden roser
Rosers appel til følelserne har givet dem en status som ingen anden blomst. Ethvert barn kender rosen, og i forhold til morsdag er dens signalværdi uovertruffen.  Den udstråler skønhed og sødme, og de pink og lyserøde roser ligefrem siger, "Jeg elsker dig!"

Skab romantisk stemning
Giv din mor skønne roser i pink og rosa med masser af bittesmå knopper, der kan pynte på bordet eller i vindueskarmen og som løbende vil blomstre og dermed holde længe. Det er den oplagte til hende fra dig.

Efter endt blomstring kan de søde miniroser udplantes i havens krukker og bede og dér sprede glæde og gode minder i mange år fremadrettet.


Relaterede planter:

Instagram