Floradania.dk: SoMe workshops

SoMe workshops i november

Flora Dania afholder to workshops for vores medlemmer i november.

Tilmeld dig her.

Workshop #1 Find det rette indhold til dine sociale medier
Hvilket indhold egner sig bedst til Facebook, Instagram og LinkedIn? Det bliver omdrejningspunktet for denne workshop. For hvordan adskiller de tre kanaler sig fra hinanden?

Hvordan kan du bruge den viden, når det gode indhold skal produceres? Og er der noget indhold, man helt skal holde sig fra at poste på sociale medier?

Vi gennemgår de tre sociale mediers muligheder, ser eksempler på godt indhold og udvikler i fællesskab en idébank over godt indhold og temaer, der egner sig til de forskellige kanaler. Vi ser også nærmere på arbejdet med contentplaner og årshjul, som kan være en stor hjælp i en travl hverdag og sikre godt indhold på de sociale medier.

  • Hvornår: Onsdag d. 16. november 2022
  • Hvor: Hvidkjærvej 29, 5250 Odense SV
  • Hvornår: 12.30-15.00 inkl. frokost & kaffepause

Workshop #2 Gennemgang af Meta Business Suite
Facebook Business Manager, Kreatørstudie, Meta Business Suite … Har du også mistet overblikket over de forskellige værktøjer, som du med fordel kan udnytte i din hverdag? Få en grundig gennemgang af Meta Business Suite og de mange muligheder, som platformen rummer. Her kan du nemlig samle alt dit indhold til Facebook og Instagram, ligesom du kan planlægge opslag forud, aflæse resultater og meget mere Vi gennemgår de basale funktioner, indblik i din målgruppe, administratorrettigheder, annonceringsmulighederne og hvad du kan bruge alt den viden til.

  • Hvornår: Onsdag d. 23. november 2022
  • Hvor: Hvidkjærvej 29, 5250 Odense SV
  • Hvornår: 12.30-15.00 inkl. frokost & kaffepause

Workshoppen bliver en kombination af oplæg og praktiske øvelser. Har du konkrete udfordringer, som du sidder med i din hverdag, er du velkommen til at sende dem på forhånd, så de kan muligvis blive en del af workshoppen. Husk at medbringe egen computer og adgang til en virksomhedsside på Facebook.

Deadline for at sende konkrete udfordringer til begge workshops: Senest onsdag d. 2. november til Line Hougaard Andersen på lhan-@-floradania.dk

Du er velkommen til at deltage i begge workshops, men har du allerede styr på det gode indhold til Facebook, LinkedIn og Instagram, kan du sagtens nøjes med at deltage i workshoppen vedrørende Meta Business Suite.

Instagram