Floradania.dk: Pelargonium Kampagne 2022

Pelargonium Kampagne 2022


I samarbejde med Hillebro og Pelargonium for Europe byder vi her på artikler, information og inspiration med de farvestrålende pelargonier.

Danmark
Danmark samt en række andre lande er i 2022 sammen om kampagnen Pelargonium for Europe, hvor formålet er at informere om pelargoniers anvendelsesmuligheder både som indendørs- og udendørsplanter.

Pelargonium for Europe (PfE) er et markedsføringsinitiativ, som er grundlagt af de europæiske Pelargonium-forædlere Dümmen Orange, Elsner PAC, Florensis / P. van der Haak Handelskwekerij, Geranien Endisch, Selecta One og Syngenta.

POS-materiale
Pelargonium for Europe har udarbejdet grafisk materiale, som kan downloades og anvendes i handlen:
Link til POS-materiale
BEMÆRK - klik på røde knap med 'Dansk' for at downloade grafisk materiale. (Materialet opdateres løbende)

Stort udvalg af billeder
Pelargonium for Europe stiller et stort udvalg af billeder til rådighed på deres hjemmeside. Billeder kan downloades og anvendes i publikationer med henvisning til Pelargonium for Europe som kilde.
Link til billedbanken

Artikler
På hjemmesiden findes artikler med information og inspiration om pelargonier.
Find de nye artikler: Pelargonie- og fugle elskere, Inspiration til altaner & terrasser og Plejetips til pelargonieelskere samt tilhørende fotos i Dropbox.

SoMe - #
For at samle budskabet opfordrer vi jer til at anvende #pelargoniumforeurope og #pelargonier i jeres opslag på de sociale medier.

Kontakt
Ved spørgsmål til kampagnen kan Anna Marie Nielsen fra Hillebro kontaktes på tlf. +45 2096 0844.

Instagram