Floradania.dk: SoMe-workshops for plantebranchen

SoMe-workshops for plantebranchen

23.11.2021

Floradania udbyder i december to workshops med fokus på, hvordan du kan anvende de sociale medier både overfor den private forbruger og den professionelle kunde.

De to workshops bliver en kombination af oplæg og praktiske øvelser, og eksempler fra eksisterende opslag i branchen bliver også inddraget. Den ene dag arbejdes der med Instagram og Facebook, mens der den anden dag arbejdes med LinkedIn. Det er ikke noget krav at deltage på begge workshops.

Medbring egen computer til workshoppen og hav gerne adgang til enten virksomhedssiden på Facebook, Instagram, LinkedIn eller jeres egen private profil på pågældende medier.

Begge workshops afholdes af Sofie Andersen fra PR- og kommunikationsbureauet KommPress.

Workshop 1: fokus på Facebook og Instagram – tirsdag den 14. december kl. 12-16*
Få et dybere indblik i, hvordan du og din virksomhed kan benytte Facebook og Instagram. I løbet af workshoppen vil I få en præsentation af de to kanaler og deres muligheder og begrænsninger. Samtidig vil I få konkrete idéer til, hvordan I kan lave værdifuldt content til jeres virksomhedsside, og hvordan I kan benytte jeres egen profil til at sprede budskaberne.


Workshop 2: fokus på LinkedIn – torsdag den 16. december kl. 12-16*

Bliv klædt på til at lave godt indhold på LinkedIn – både fra din egen profil og fra din virksomhedsside. Workshoppen giver dig et dybere indblik i LinkedIn som kanal – lige fra konkrete tips og tricks til opslag, likes og delinger til en præsentation af de mange annonceringsmuligheder, som LinkedIn rummer. Samtidig gennemgår vi den gode personlige profil, og hvorfor det er vigtigt, at den er helt opdateret. 


*Inklusive frokost kl. 12-13 og kaffe/kage om eftermiddagen.

Adresse
Hvidkærvej 29, 5250 Odense SV.

Tilmeldingsfrist
Fredag den 03. december til marketing@floradania.dk. Skriv om du ønsker at deltage i den ene eller begge workshops. Kurserne afvikles ved min. 10 deltagere dog max. 30 deltagere. Tilmelding efter først-til-mølle. (Ved fravær uden afmelding er der et no-show-gebyr på kr. 200,00)

Kurserne finansieres af midler fra Produktionsafgiftsfonden.

Instagram