Floradania.dk: Pelargonium kampagne 2020

Pelargonium kampagne 2020

01.04.2020

Inspiration, fotos og artikler om pelargonier.

I samarbejde med Hillbro.com og Pelargonium for Europe byder vi her på artikler, information og inspiration med den farvestrålende skønhed, Pelargonium.

Nyt tiltag for Danmark
Danmark samt en række andre lande er i 2020 kommet med i kampagnen Pelargonium for Europe, hvor formålet er at informare om Pelargoniens anvendelsesmuligheder både som indendørs- og som udendørsplante.

Pelargonium for Europe (PfE) er et markedsføringsinitiativ, som er grundlagt af de europæiske pelargonium-forædlere Dümmen Orange, Elsner PAC, Florensis / P. van der Haak Handelskwekerij, Geranien Endisch, Selecta One og Syngenta.

POS-materiale
Pelargonium for Europe har udarbejdet grafisk materiale, som kan downloades og anvendes i handlen: www.pelargonium-trade.com/resources-danmark 

BEMÆRK - klik på røde knap med 'Dansk' for at downloade grafisk materiale.

Stort udvalg af billeder
Pelargonium for Europes stiller et stort udvalg af billeder til rådighed på deres hjemmeside. Billeder kan downloades og anvendes i puplikationer med henvisning til Pelargonium for Europe som kilde.
Link til billedbank: www.pelargoniumforeurope.com/da/billedbank/

Artikler
På hjemmesiden findes artikler med information og inspiration om Pelargonier. Vi har herunder link til de 2 pressemeddelelser om Pelargonier.

Kontakt
Skulle der opstå spørgsmål til kampagen kan Anna Marie Nielsen fra Hillebro kontaktes på
tlf. +45 2096 0844.

Instagram

Handelspladsen

Tilmelding som udstiller