Floradania.dk: Julestjerne Event 2018

Julestjerne Event 2018

28.11.2018

I samarbejde med den europæiske organisation af julestjerneforædlere, Stars-for-Europe, står Floradania Marketing for koordineringen af marketingsaktiviteter i forbindelse med årets julestjernekampagne.

Tirsdag den. 20. november blev der i samarbejde med Hillebro afholdt et julestjerne-event for bloggere, fag- og livsstilsjournalister i København. Her blev der præsenteret nyheder inden for julestjerner og vist flotte julearrangementer med julestjerner. Deltagerne havde mulighed for at tage billeder til deres sociale medier og fik både en goodiebag og julestjerner med hjem, så de selv kunne lave egne opstillinger til billeder. Derudover var der masser af julehygge og juleknas.

Er du nysgerrig efter at se flere inspirerende billeder fra årets julestjerne event, så søg efter følgende hashtags på Instagram: #floradania #erikbuchblomster #starsforeurope #poinsettia

Følg også Årets Julestjerne på Facebook. Siden opdateres løbende med information, konkurrencer og juleinspiration med julestjerner.

Instagram