Floradania.dk: Julestjerne Kampagne 2022

Julestjernekampagne 2022


I samarbejde med Anna Marie Hillebro og Stars for Europe byder vi her på artikler, information og inspiration med de farvestrålende julestjerner.

Danmark
Danmark er blandt de 22 europæiske lande hvor SfE er aktiv. I Tyskland, Holland, Italien, Frankrig, Polen og Sverige understøttes markedsføringsaktiviteter af EU som en del af kampagnen "Stars Unite Europe". Formålet er at informere om julestjernens anvendelsesmuligheder både som indendørsplanter.

Stars for Europe (SfE) er et markedsføringsinitiativ, som er grundlagt af de europæiske julestjerneforædlere Dümmen Orange, Selecta One, Beekenkamp Plants og Syngenta Flowers. 

POS-materiale
Stars for Europes markedsføringsaktiviteter retter sig mod både forbrugeren og dem i den grønne sektor, der deltager i julestjernevirksomheden. POS-, PR- og sociale mediekampagner, marketingtilbud og flersprogede websteder henvender sig til forbrugere, journalister og den grønne industri og informerer dem om sorter, dyrkning og anvendelse af julestjerner

Star for Europe har udarbejdet grafisk materiale, som kan bruge til promovering:
Link til POS-materiale
BEMÆRK - klik på røde knap med 'Dansk' for at downloade grafisk materiale. (Materialet opdateres løbende)

Stort udvalg af billeder
Stars for Europe stiller et stort udvalg af billeder til rådighed på deres hjemmeside. Billeder kan downloades og anvendes i publikationer med henvisning til Stars for Europe som kilde.
Link til billedbanken

Artikler
På hjemmesiden findes artikler med information og inspiration om julestjerner.
Find de nye artikler: Fang de rette stjerner, En fest for sanserne og Sådan vander du julestjerner rigtigt samt tilhørende fotos i Dropbox.

SoMe - #
For at samle budskabet opfordrer vi jer til at anvende #starsforeurope, #poinsettias og #julestjerner i jeres opslag på de sociale medier.


Kontakt
Ved spørgsmål til kampagnen kan Line Hougaard Andersen, Projektleder ved Floradania Marketing,  kontaktes på mail: lhan-@-floradania.dk eller på tlf.: +45 23 90 62 72.

Instagram