Floradania.dk: Vinterens plantetrend, Floral Delight

Vinterens plantetrend, Floral Delight

Lad blot stormen rase og vinden ruske udenfor, for boligen vil blomstre indendørs denne vinter. Ifølge trendforskerne kan vi se frem til en romantisk vinter fuld af blomster, farvespil og glæde

Vinter med stort B
Floral Delight har hentet inspirationen fra oldtidens Persien med klassiske mønstre og dekorative elementer i form af botanik, ballet og boheme. Der er lagt op til nydelse og romantik med dybrøde farver og lilla som af en af drivkræfterne.

På plantesiden giver det nye muligheder for at sammensætte planter i forskellige farver og faconer, store og små, og på den måde skabe spændende mønstre og anderledes oplevelser.

Feminint mod- og medspil
Jakob Søndergaard, der er direktør og foredragsholder hos pej-gruppen, uddyber de nye muligheder, som trenden giver i forhold til indretningen,

-          Inspirationen er ganske vist hentet fra et klassisk og maskulint univers, men det nutidige udtryk er rent og skandinavisk. Det tilfører trenden et touch af femininitet, der skaber fornyelse og balance i det samlede billede.

Jakob Søndergaard fortsætter,

-          Mens den røde farve giver dynamik og styrke, sørger de violette nuancer og dæmpet mahogni for dybde og ro i trenden, hvor guld og kobber går ind og erstatter det sølv-look, som har præget interiørbilledet et stykke tid.

Lad romantikken blomstre
Så brug den mørke tid på at friske boligen op med stærke farver og smukke blomster- og naturmotiver – og få samtidig skruet op for romantikken!

Billedtekst: Røde nuancer og forskellige farver og størrelser på blomster er spændende effekter i Floral Delight.

Downloads:
FD_43_2011_dk.rtf51 Ki

Instagram