Floradania.dk: Skab feriestemning på altanen.

Skab feriestemning på altanen.

Skab feriestemning med farverige møbler, planter og tilbehør efter egen smag. En altan i byen kan forvandles til en wellness-oase, der trækker i én for at komme ud, indbyder til afslapning og skaber godt humør.

Rigt blomstrende pelargonier, spiselige planter, der er sammensat med farverige møbler og dekorative elementer kan skabe en perfekt ramme for at tage en lille pause fra hverdagen. Et skønt fristed i hjertet af byen, hvor du kan nyde: friske sunde snacks fra din egen oase, dejlige dufte og farverige blomster. Altaner som disse appellerer til alle sanserne.

Farverige pelargonier, der trives med fuld sol eller delvis skygge, er fine sammen med chili, tomater, jordbær og krydderurter. Et citrustræ og et oliventræ kan udstråle middelhavs stemning, og farverigt tilbehør passer ind i helheden. En bænk sammensat af trækasser er med til at  give et personligt præg. 

Det skal kun få ting til, for at skabe en hyggelig oase på altanen. Så hvis ferieplanerne er ændret i år, så har I mulighed for selv at skabe feriestemning hjemme med få virkemidler.

Tip: Pelargonierne elsker lys, så vælg et sted, hvor planten får nok sollys. Og med jævnlig vanding kan den blomstre hele sommeren.

Instagram