Floradania.dk: Grønne planter med et strejf af nordisk sommer

Grønne planter med et strejf af nordisk sommer

Ny keramikserie bestående af skjuler og grønne planter flytter den nordiske sommer indenfor i den moderne bolig og sommerhuset

Et strejf af nordisk sommer
Forestil dig en lun sommerdag langs de danske kyster. Grill på stranden, en is ved lystbådehavnen eller en hyggestund med familien i sommerhuset...

Det er den stemning, du gerne skulle opleve, når du rykker den nye keramikserie med grønne planter ind i dine stuer eller i sommerhuset. Så bliver den nordiske sommer værd at vente på.

Serien er skabt af forskellige blå nuancer, der refererer til det særlige nordiske lys, vores strande og sommerens blå himmel, og som går så godt i spænd med naturen og grønne planter. Planterne er udvalgt, så de passer til den moderne familie, som gerne vil bo med planter på den nemme måde, eller til sommerhuset, hvor planterne skal klare sig uden opsyn i længere tid ad gangen.

Sømandsblusen som følgesvend til planter
Ud over de ensfarvede skjulere indeholder serien også en blå og hvidstribet potteskjuler, der er stærkt inspireret af den klassiske sømandsstribede bluse, og som giver flot modspil til fx voksblomst eller en sukkulent.

Planter på utraditionelle steder
Det er selvfølgelig oplagt at placere de dekorative plantearrangementer på gængse steder såsom spisebordet, reolen eller i vindueskarmen. Serien omfatter dog også en magnetisk skjuler, der gør det muligt at have levende planter på anderledes og utraditionelle steder såsom køleskabsdøre, magnettavler eller andre magnetiske overflader.

For yderligere information kontakt
:
Floradania Marketing A/S, tel.: +45 6592 6266, email: marketing-@-floradania.dk

Instagram