Floradania.dk: Green Living: grønne drømme på terrasser og altaner

Green Living: grønne drømme på terrasser og altaner

Grønne og blomstrende planter omdanner udendørsarealer til hyggelige opholdsrum, der er en invitation til at forkæle sig selv, slappe af og dagdrømme lidt.

Til Green Living trenden passer pelargonier perfekt, da deres prangende blomster fremkalder en sommerfølelse, og pelargonier giver mere tid til afslapning, da denne smukke sydafrikanske plante er ekstremt hårdfør og let at passe.

I grønne omgivelser og blomstrende pelargonier er en hængestol et ideelt sted at lade dine tanker vandre, mens du slipper for det hektiske tempo i hverdagen.

Med Pelargonier plantet i kurve, kan der nemt skabes et naturligt blikfang, der øjeblikkeligt forvandler en terrasse eller altan til en sommer-oase med plads til afslapning. 

 

Skab en ekstra stue udendørs, der kan være det ideelle sted for en tiltrængt pause fra de daglige opgaver. Sammen med jungletapet og masser af grønne og blomstrende planter kan møbler samt tilbehør skabe et afslappet ethno-look. Med røde og orange blomster er de prangende pelargonier og kannaer farverige kontraster midt i alt det grønne.

 

Tip: Når du vælger et sted, skal du sørge for, at planten får nok sollys. Ideelt er et sted med fuld sol eller delvis skygge.

Instagram