Floradania.dk: De grønne, de luftrensende, de klatrende, de specielle …

De grønne, de luftrensende, de klatrende, de specielle …

Med udstillingen på Handelspladsen i august indtager specialkulturerne en central plads. Lidt bagvendt kan man sige, at deres eneste fællestræk er, at de er forskellige

Lepismium

Hoya

Cissus

Picea

Rosa

Specialudstillingen på sensommerudgaven af Handelspladsen bliver den fjerde og sidste for i år og omfatter en række sæsonaktuelle nicheprodukter, som iscenesættes med hver sin specielle historie i tekst og billeder.

Lepismium bolivianum: Dekorativ og tjekket sukkulent med anderledes look.
Den elegante plante har smukke, slanke, aflange blade med fine takker. Lige så svær plantens navn er at udtale, lige så nem, nøjsom og naturlig er den af natur. Lepismium vokser vildt i Sydamerika, hvor den slynger sig ned langs klippesider og skrå bjergvægge. Som stureplante mærkes lidt af suset, når den placeres i reoler og høje vinduer. 

Hoya linearis: Yndefuld og eksotisk
Smalbladet voksblomst er en stedsegrøn, sukkulentlignende plante med tynde, hængende grene og blade. Den har fine, hvide blomsterskærme med mild duft, der kan få blomster med tiden. Voksblomsten, der har sine rødder i Himalaya, er velegnet til reoler og høje vinduer. 

Cissus antarctica: Robust retroplante med luftrensende egenskaber
Russervin er et møde mellem nostalgi og funktionalitet. Med sine skinnende, grønne blade med bølgede, savtakkede kanter er den holdbare slyngplante en sikker garant for grønt og sundt indeklima. Da den trives bedst i halvskygge er den yderst velegnet til både stuen og hjemmekontoret.

Picea glauca ’Conica’: Sukkertopgran i jutesæk
Charmetrold med kegleformet vækst og små, grønne nåle. Det lille juletræ som potteplante i fiks og naturlig indpakning skaber ægte julestemning i stuen på ingen tid. Brug det som en sød gaveidé eller hyggelig julehilsen. Når træet har sørget for decemberhyggen inden døre, kan det sættes udenfor, hvor det tåler ned til minus 20-30o C.

Rosa hybrid: Råhygge med roser
Roser er både til hverdag fest, og skal der ekstra farve og power på indretningen, kan en enkelt potte eller to i vindueskarmen gøre en stor forskel. Her er flere farver mixet i samme potte, hvilket skaber en fed og farverig tresserstemning.

Besøg Handelspladen i Odense
Specialkulturerne kan opleves på plantefagmessen, Handelspladsen, der afholdes den 12.-13. august på Holkebjergvej 74 i Odense (afkørsel 52). Messen er åben kl. 9-17 på førstedagen og kl. 9-16 på andendagen. Pressen er velkommen.

For information kontakt:
Floradania Marketing A/S, tel.: +45 6592 6266, email: marketing-@-floradania.dk. Læs mere på www.floradania.dk.

Instagram