Floradania.dk: Bliv stjerneglad med julestjerner

Bliv stjerneglad med julestjerner

Det er ofte de små ting, der gør en forskel. På de rigtige steder kan smagfulde dekorationer gøre et rum til noget helt særligt. Den smukkeste måde at gøre det på er ved at anvende årstidens planter. Ved juletid skal det selvfølgelig være julestjerner!

Julestjernernes friske farver giver nyt liv, variation og stemning i boligen. De skaber en følelse af hygge og påvirker vores sanser positivt.

Nemt fad med julestjerner
Dekorativt tilbehør og den rigtige skjuler gør julestjerner til den perfekte pynt. Placer fx julestjerner i et fad, pynt med kogler og grene ind imellem, og i løbet af nul komma fem har du skabt den smukkeste juledekoration.

Én plante – mange ansigter
I dag kan julestjernen fås i mange forskellige farver, former og størrelser, og der udvikles hele tiden nye sorter.

Mens den vildtvoksende julestjernes højblade altid er røde, kan julestjernen som stueplante fås i en række forskellige farver fra rød over abrikos, bordeaux, off-white, orange, pink og rosa til kanelfarver og lys citrongul. Derudover er der mange tofarvede sorter i spændende farvemønstre eller med meleret effekt som fx ”Ruby Frost”.

Gør en anden stjerneglad
I omgangen med andre mennesker er det også tit de små ting, der tæller som fx Julestjernernes Dag, der handler om at gøre andre stjerneglade. Julestjernernes Dag fejres den 12. december i 16 europæiske lande og i USA.

Så giv en julestjerne til én, som fortjener det, og gør en anden stjerneglad.

Fakta om julestjerner:
Plantens botaniske navn er Euphorbia pulcherrima, ”den smukkeste af alle Euphorbier”.
I Danmark blev der i 2009 produceret ca. 8,7 mio. julestjerner, hvoraf 75-80 % blev eksporteret.
Kilde: Floradania Marketing.

Downloads:
FD48_DK_01.rtf45 Ki
Relaterede planter:

Instagram